Na jaren lange rug klachten van spit tot een hernia. Het gebruik van pijn medicatie naar nul met met behulp van body stress release. Tegenwoordig nog vaak op de BSR bank te vinden voor een onderhoud sessie.

Wie is die practitioner Riemer Zijlstra

 

In 2010 ben ik voor het eerst behandeld met body stress release  (BSR) ,  na een jarenlange zwakke onderrug. Vele malen door mijn rug geschoten en uiteindelijk geveld met een hernia en veel pijn, krachtverlies en uitstraling naar mijn rechter been. Na vele andere therapieën en pijn medicatie tocht uiteindelijk terecht gekomen bij body stress release. Op dat moment woonde ik op Bonaire en gaf les als docent scheikunde. Mijn eerste release kan ik me nog goed herinneren, na de release reed ik naar huis en ben daar op bed gaan liggen en ben in diepe slaap gevallen. De volgende dag kon ik echt in mijn lichaam merken dat ik een release had gehad. Geleidelijk vergat ik steeds vaker de pijn medicatie en verminderde de uitstraling naar mijn been. Op dit moment ben ik nog steeds blij als ik van een collega practitioner een release krijg. Mijn lichaam heeft nog steeds BSR onderhoud nodig.

In november van 2015 ben ik in Dorset Engeland bij de body stress release academie  europa begonnen aan de opleiding als BSR practitioner. Die opleiding heb maart van 2016 afgerond. Daarna ben ik in Bonaire en Curaçao begonnen als practitioner.  Hier heb ik heel veel mensen geholpen met heel uiteenlopende klachten.  In september 2018 ben ik terug gekomen naar Nederland om me als BSR practitioner in Amstelveen te vestigen.

U bent welkom om ook de kracht van BSR te ervaren.

Riemer Zijlstra